Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/erdukvik.dk/erduklog.dk/om_erduklog.php:2) in /var/www/erdukvik.dk/erduklog.dk/om_erduklog.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/erdukvik.dk/erduklog.dk/om_erduklog.php:2) in /var/www/erdukvik.dk/erduklog.dk/om_erduklog.php on line 2
Er du klog? - Quizzer om almen viden

Er du klog?

Om erduklog.dk

Hjemmesiden er oprettet som et lille ukommercielt hobbyprojekt. Formålet med siden er at stille quizzer til rådighed til brug for underholdning og måske endda læring.

erduklog.dk "lærer" af brugernes svar. Således katogoriseres spørgsmålenes sværhedsgrad ud fra, hvor mange procent, der har svaret rigtig på spørgsmålene. Sværhedsgraderne anvendes til at finde spørgsmål af passende niveau, hvis man vælger den generelle almen viden quiz.

Hjemmesiden finder også med tiden ud af, hvilke svarmuligheder, der er gode at sætte op. Dette "lærer" den også ud fra brugernes svar. Så bær over med det, hvis svaralternativerne forekommer tåbelige. Så er det nok fordi, du er en af de første, der får spørgsmålet.

Kontakt mig

Hvis du ønsker at kontakte mig med rettelser til spørgsmålene eller med forslag til nye kategorier så kan du gøre det her.

Andre projekter

Jeg har også lavet en tilsvarende hjemmeside med logiske opgaver. Den finder du her: erdukvik.dk

God fornøjelse med både erduklog og erdukvik!

Peder Ottosen

Tilbage til forsiden